Deze website maakt gebruik van cookies


Top 3 beste koptelefoons

Er bestaan ontzettend veel verschillende koptelefoons. Je zou bijna door de bomen het bos niet meer kunnen zien wanneer je een keuze zou moeten maken. Daarom laat ik jullie hier zien welke koptelefoons de beste zijn. Hierin zie je alle specificaties en de prijzen van de verschillende koptelefoons, plus een eigen mening.


Op nummer 1 staat de Sony WH1000XM3

Deze koptelefoon is als best getest dankzij zijn mooie uitstraling en glasheldergeluid heb je altijd een koptelefoon die er mooi uitziet en goed werkt. De Sont WH100XM3 is volledig draadloos zodat je niet meer vast zit aan vervelende kabels die in de weg kan zitten. Je verbindt de koptelefoon via een bluetooth signaal naar je telefoon. Dankzij de nieuwe technologie in noise cancelling zal je nooit meer last hebben van omgevingsgeluid die ervoor kunnen zorgen dat jouw muziek ervaring gestoord wordt. De Sony WH1000XM3 beschikt over een makkelijke bediening, wanneer je het volume omhoog of omlaag wilt hebben doe je dat door over het rechteroor te swipen. Wanneer er iemand iets wilt zeggen tegen je hou je je hand tegen het oorschelp en de muziek zult gedempt worden op een volume dat je iemand goed kan verstaan. Wanneer de Sony WH1000XM3 volledig is opgeladen zal de accu minstens 30 uur mee gaan. Je accu is volledig opgeladen in 3 uur dankzij zijn super fast charge. Wanneer je geen tijd hebt kan je je koptelefoon voor 10 minuten opladen en dan gaat de koptelefoon maar liefst 5 uur mee. De prijs van de Sony WH1000XM3 is 300 euro.

kasten

Op nummer 2 staat de Bang & Olufsen Beoplay H9i

De Bang & Olufsen Beoplay H9i is dankzij zijn luxe uitstraling een fantastische werk en on to go koptelefoon. De koptelefoon is volledig draadloos en beschikt over een aparte optie genoemd Transparency Mode. Je kan kiezen uit twee modes, wil je graag compleet opgaan in je muziek dan is het handig om de noise cancelling aan te zetten, wil je graag meer de omgeving horen voor als je bijvoorbeeld op de fiets zit zet dan Transparency mode aan. Dankzij de stevige lithium batterij gaat de Bang & Olufsen Beoplay H9i rond de 23 uur mee. Via de Beoplay app in de appstore kan je geheel zelf je muziekgeluid aanpassen. De Bang & Olufsen Beoplay h9i heeft een design gemaakt van aluminium met schapenwol en koeienleer voor de oorkussens. Dit zorgt voor een extreem mooie uitstraling en topkwaliteit voor je oren. Een van de beste opties is dat wanneer je de koptelefoon afzet de muziek gepauzeerd wordt en wanneer je hem weer opzet speelt de muziek weer verder af. De Bang & Olufsen Beoplay H9i kost rond de 450/500 euro.Op nummer 3 staat de Sennheiser PXC 550

Op een welverdiende derde plaats staat de Sennheiser PXC 550. Dit komt omdat deze koptelefoon zorgt voor een ultieme muziekbeleving. Dankzij het over ear model en de noise cancelling kun je overal genieten van je muziek zonder dat je gestoord wordt door omgevingsgeluid. Sennheiser beschikt over een van de beste speaker voor in de koptelefoon waardoor je geen last heb van ruis en andere muziek pieken of dalen. De Sennheiser PXC 550 beschikt over een ingebouwde microfoon waardoor je gemakkelijk een telefoongesprek kan voeren. De Sennheiser is geheel draadloos en makkelijk te verbinden via bluetooth de accu gaat 20 uur mee. Je kan er ook voor kiezen om een kabel te gebruiken in plaats van de wireless optie, de batterij gaat dan 30 uur mee. De prijs van de Sennheiser PXC 550 bedraagt 250 euro.